Bryllupsfotografering


Det er en stor ære at blive valgt som bryllupsfotograf og samtidigt et kæmpe ansvar at påtage sig jobbet, der intet må overlades til tilfældighederne på denne dag, som er en af de allervigtigste i to menneskers liv. Derfor mødes vi et par gange inden den store dag, laver test photoshooting, aftaler alt til den mindste detalje, som er garanti for at bryllupsbillederne svarer til jeres ønsker og forventninger. I kan vælge at have en fotograf med til det hele, fra brudeforberedelserne til brudedansen eller kun til enkelte dele – kirke, receptionen m.m.
Det er jeres store dag, derfor skal billederne være som I ønsker det. Vi garanterer for flotte dokumentariske bryllupsbilleder i høj kvalitet. Ønsker I bryllupsvideo kan vi også stå for det.

Hvordan foregår det?
Efter brylluppet fremsendes et link med alle billederne der er taget på dagen, så I har mulighed for at udvælge de billeder I ønsker, som efterfølgende bliver efterbehandlet.
De udvalgte redigerede billeder bliver sendt via et link. Alle billederne er i høj opløsning og i den størrelse man ønsker.

Vigtigt at huske!
Man har en uge til at lave sin bestilling. Efter en uge vil linket til billederne blive lukket ned. Ønsker man linket genåbnet vil der været et gebyr på kr. 150,-. Billederne slettes fra arkivet efter 6 måneder.

Ring til os på 225354 81 eller send en mail til info@take-a-look.dk for et uforpligtende møde og et godt tilbud.Se andre porteføljer