Model fotografering


Hos Take-A-Look kan du prøve en unik oplevelse for at blive model for en dag, hvor du er i centrum. Du kan blive stylet og få lagt professionel make-up, og sammen med fotografen og stylisten er du med til at forme det endelige resultat. Modelbilleder handler ikke kun om det vi ser på medierne, modelbillederne handler om dig, de er en fortælling af din egen historie og personlighed. Vi har mange ideer hvordan vi kan skabe en unik billedserie, som du bliver glad for og stolt over. Samtidig vil du opleve sessionen som en selvforkælelse og selvtillidsboost.

Hvordan foregår det?
Efter fotosessionen laver vi sammen en gennemgang af alle billeder og I udvælger de billeder I ønsker, som efterfølgende bliver efterbehandlet.
De udvalgte redigerede billeder bliver sendt via et link. Alle billederne er i høj opløsning og i den størrelse man ønsker.

Vigtigt at huske!
Man har en uge til at lave sin bestilling. Efter en uge vil linket til billederne blive lukket ned. Ønsker man linket genåbnet vil der været et gebyr på kr. 150,- . Billederne slettes fra arkivet efter 6 måneder.

Se priser og book din tid her.Se andre porteføljer