Workshops i FX Special effects privat


Hos Take-A-Look tilbyder vi workshops i FX special effects og Halloween sminkning til private. På  workshoppen lærer du at arbejde med SFX (special effects) basic produkter som voks, latex, teaterblod, fedtfarver. Du lærer at lave skudsår, blå mærker, forbrændingsskader, samt Halloween makeup som zombier, mumier, spøgelser og andre uhyggelige karakterer. Det kræver ingen forudsætninger at være med. Vi sørger for en meget ”uhyggelig” stemning og masse af læring.
Workshoppen har varighed af 6 ½ timer og kan afholdes over to dage. Prisen er inkl. materialer.

Varighed 6 timer og 30 min (1-2 personer) Pris: 4.500 kr. Workshoppen kan bookes direkte her.

Workshops i FX Special effects erhverv


Take-A-Looks workshops i special effekts, henvender sig til skoler, biblioteker, virksomheder, make-up skoler, beredskabs afdelinger, eller andre med interesse for special effekts sminke.
På workshoppen lærer trickseffekter som bruges til film, teater, skade stimulering. Du lærer at lave skudsår, blå mærker, sår og flænger sprængningsskader, forbrændingsskader m.m. Vores workshops er til både nybegyndere og øvede.

På kurset gennemgår vi de grundlæggende produkter som flydende latex, dermavoks, sminkefarver og teaterblod.

Workshoppen skræddersyes efter jeres ønsker og behov og har normalt varighed 4-6 timer.
Workshoppen afholdes hos Take-A-Look, Valmuevej 14, 2 s. 2300 København S eller on location.

Kontakt os på tlf. 22535481 eller mail: info@take-a-look.dk for et uforpligtende møde og et godt tilbud.Se andre porteføljer