Professionel Portrætfotografering

Uanset om dit portrætfoto er til professionel brug for virksomheden, til markedsføringen, hjemmesiden eller til brug på LinkedIn, sørger vi for, at hvert billede afspejler den unikke historie, du ønsker at fortælle med dine portrætfotos.

Portrætfoto

Hvis du gerne vil indfange det unikke i dig selv, eller dine medarbejdere, er et portrætfoto det helt rette valg.

Et godt portrætbillede fanger det personlige og det udtryk, som den portrætterede ønsker at formidle. Det er et billede, som du kan se på og derigennem få en følelse af, hvem den portrætterede er.

Professionelle portrætbilleder som disse tager vi gerne for dig her hos Take A Look, hvor vi har mange års erfaring med portrætfotografering af mange forskellige typer af mennesker.

Personlig tilgang

Hos Take A Look er vi dedikerede til at levere en service, der garanterer at dine portrætfotos er billeder der afspejler den professionalisme og de udtryk du havde sat dig for.

Priser fra 695,-

Previous slide
Next slide

Portrætfotos til erhverv

Et erhvervsportræt kan bruges til mange formål, såsom at promovere en person eller virksomhed, personificere virksomheden, eller styrke det professionelle udtryk i pressemeddelelser. Hos Take A Look tager vi alle typer erhvervsportrætter og tilpasser dem præcis efter dine ønsker.

Vi kan lave professionelle portrætter til dit CV, tage medarbejderportrætter, eller skabe billeder, der fremhæver din virksomheds brand og værdier. Mulighederne med erhvervsportrætter er mange, og hos Take A Look hjælper vi med det hele, så du får portrætter, der sender det rette professionelle signal.

  • Kvalitetsgaranti

    Engagement i at levere professionelle billeder af højeste kvalitet.

  • Personlig tilgang

    Tilpasning af foto tjenester til hver enkelt kundes unikke behov og præferencer.

  • Professionel service

    Dedikeret kundeservice og opfølgning for at sikre fuld tilfredshed med dine portrætter.

Professionel portrætfotografering i København

Hos Take A Look står vi altid klar til at byde dig velkommen, når du vil have taget et godt professionelt portrætfoto i den ene eller anden sammenhæng. Du kan komme forbi vores studie i København, hvor vi har alt det rette udstyr til at tage lækre professionelle billeder i høj kvalitet, der fremhæver alt det gode ved dig og dine medarbejdere.

Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du går med planer om at få taget professionelle portrætter af dig selv eller dine medarbejdere – så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.