Professionel Portrætfoto

Uanset om det er til professionel brug eller et personligt portræt, sørger vi for, at hvert billede afspejler den unikke historie, du ønsker at fortælle.

Portrætfoto

Hvis du gerne vil indfange det unikke i dig selv, en medarbejder eller et familiemedlem, er et portrætfoto det hele rette valg. Et godt portrætbillede fanger det personlige og det udtryk, som den portrætterede ønsker at formidle, og det er et billede, som du kan se på og derigennem få en følelse af, hvem den portrætterede er.

Professionelle portrætbilleder som disse vil vi rigtig gerne tage for dig her hos Take A Look, hvor vi har mange års erfaring med portrætfotografering af mange forskellige typer af mennesker.

Personlig tilgang

Hos Take A Look er vi dedikeret til at levere en service, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger.

Priser fra 695,-

Previous slide
Next slide

Portrætfotos til private og erhverv

Et portrætfoto kan bruges til en række formål som eksempelvis at promovere en person eller virksomhed eller for at forevige et familiemedlem – eksempelvis dine elskede børn. Her hos Take A Look kan vi tage alle former for portrætfotos til erhverv og til private, og vi kan tage billeder lige præcis, som du vil have dem.

Vi kan lave et professionelt portræt af dig til dit CV, vi kan lave portrætfotos af dine medarbejdere, eller vi kan fotografere din familie, så de kan gives i gave eller hænges op på din egen væg. Mulighederne med portrætter er mange, og her hos Take A Look kan vi hjælpe med det hele.

  • Kvalitetsgaranti

    Engagement i at levere billeder af højeste kvalitet.

  • Personlig tilgang

    Tilpasning af tjenester til hver enkelt kundes unikke behov og præferencer.

  • Professionel service

    Dedikeret kundeservice og opfølgning for at sikre fuld tilfredshed.

Professionel portrætfotografering i København

Her hos Take A Look står vi altid klar til at byde dig velkommen, når du vil have taget et godt portrætfoto i den ene eller den anden sammenhæng. Du kan komme forbi vores studie i København, hvor vi har alt det rette udstyr til at tage lækre billeder i høj kvalitet, der fremhæver alt det gode ved dig.

Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du går med planer om at få taget professionelle portrætter af dig selv eller andre – så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.