Erhvervsfotografi

Hos Take A Look har vi specialiseret os i at tage professionelle billeder for virksomheder, herunder flotte medarbejderportrætter, branding billeder og in action billeder, der viser medarbejdere i deres daglige arbejde.

Professionelle portrætter af virksomhedens medarbejdere

Medarbejderne er centrale i enhver virksomhed, og derfor giver det mening at sætte ansigt på de mennesker, der hver dag arbejder for din virksomhed. En erhvervsfotograf kan hjælpe med at gøre dine medarbejdere til en del af virksomhedens ansigt udadtil på en professionel måde.

Flotte erhvervsportrætter kan bruges til at promovere din virksomhed på din hjemmeside, hvor de skaber et godt førstehåndsindtryk for besøgende. De professionelle portrætter kan også bruges på sociale medier og i markedsføringsmateriale, hvor de udstråler professionalisme og tiltrækker opmærksomhed.

Med professionelle portrætter får du et mere tillidsvækkende udtryk online på både din hjemmeside og sociale medier, og vores erhvervsfotograf er klar til at hjælpe dig med dette.

Branding billeder og in action billeder

Udover medarbejderportrætter tilbyder vi også branding billeder og in action billeder, der viser dine medarbejdere i deres daglige arbejde. Disse billeder kan give en autentisk indsigt i virksomhedens kultur og værdier, hvilket kan styrke dit brand og skabe en mere personlig forbindelse med dine kunder.

Branding billeder og in action billeder er ideelle til brug på hjemmesider, sociale medier og i markedsføringsmaterialer, hvor de kan give potentielle kunder et kig bag kulisserne og vise, hvordan din virksomhed arbejder.

Personlig tilgang

Hos Take A Look er vi dedikerede til at levere en service, der skaber professionelle billeder, der sender de rette signaler og har det udtryk, du ønsker.

Vores professionelle portrætter, branding billeder og in action billeder er ideelle til karriererelaterede behov som LinkedIn-profiler, virksomhedens hjemmeside og virksomhedens branding samt markedsføring.

Priser fra 695,-

Previous slide
Next slide

Erhvervsfotograf i København med fokus på den høje kvalitet

Hos Take A Look vil vi gerne være din erhvervsfotograf i Købehavn. Vi holder til på Amager, og vi er derfor altid tæt på dig, der står og mangler en professionel erhvervsfotograf i København.

Vi kan derfor altid komme forbi din virksomhed i København for at tage gode billeder, ligesom du også altid er velkommen til at besøge vores studie, hvor vi med moderne udstyr kan tage de perfekte billeder for dig.

  • Kvalitetsgaranti

    Engagement i at levere billeder af højeste kvalitet.

  • Personlig tilgang

    Tilpasning af tjenester til hver enkelt kundes unikke behov og præferencer.

  • Professionel service

    Dedikeret kundeservice og opfølgning for at sikre fuld tilfredshed.

Take A Look - Hvor erfaringen møder kreativitet og professionalisme

Hos Take A Look formår vi at skabe en god stemning og en afslappet atmosfære, både i fotostudiet og hos vores kunder. Fotografen Thomas har været i branchen siden 1995 og har været selvstændig fotograf siden 2010. Med næsten tre årtiers erfaring har Thomas stor kundeerfaring inden for de fleste brancher, samt masser af studieerfaring lige fra produkt- til portrætfotografering.

Vi tilbyder skræddersyede fotoprojekter specielt tilpasset behovene hos små og mellemstore virksomheder. Uanset om du har brug for produktfotografering, der fremhæver de unikke træk ved dine produkter, eller professionelle portrætter, der formidler din virksomheds identitet, har vi ekspertisen til at levere fotografier af høj kvalitet.

I vores studie sætter vi en ære i at skabe en varm og afslappet atmosfære, der får vores kunder til at føle sig godt tilpas. Thomas’ evne til at fremme et positivt miljø sikrer, at hver fotosession ikke kun er produktiv, men også fornøjelig. Denne tilgang giver os mulighed for at fange ægte øjeblikke og skabe billeder, der virkelig afspejler vores kunders personlighed og essens.

Take A Look bruger kun state-of-the-art udstyr og avancerede teknikker for at sikre, at hvert fotografi, vi producerer, er af højeste kvalitet. Thomas’ skarpe øje for detaljer og hans evne til at tilpasse sig forskellige stilarter og præferencer gør os til et alsidigt valg for alle dine fotografibehov. Vi tror på at levere enestående resultater, der overgår dine forventninger.

  • Kvalitetsgaranti

    Engagement i at levere professionelle billeder af højeste kvalitet.

  • Personlig tilgang

    Tilpasning af fototjenester til hver enkelt kundes unikke behov og præferencer.

  • Professionel service

    Dedikeret kundeservice og opfølgning for at sikre fuld tilfredshed.

Thomas Olesen

Fotograf

Petra Olesen

Make-Up & Styling

Kim Raufort

Web & Grafisk Designer

Karsten Hede

Art Director & Retoucher