Kommercielt

Her hos Take A Look har vi specialiseret os i at tage professionelle billeder for virksomheder, hvor vi bl.a. kan lave flotte portrætter af dine medarbejdere.

Professionelle portrætter af virksomhedens medarbejdere

Medarbejderne er helt centrale i enhver virksomhed, og derfor giver det selvfølgelig mening at sætte ansigt på de mennesker, der hver dag knokler for din virksomhed. Det kan du gøre med hjælp fra en erhvervsfotograf, der på professionel vis vil gøre dine medarbejdere til en del af virksomhedens ansigt udadtil.

Flotte erhvervsportrætter kan bl.a. bruges til at promovere din virksomhed, hvor portrætterne kan bruges på din hjemmeside. Her vil de professionelle portrætter være med til at skabe et godt førstehåndsindtryk hos alle, der klikker ind på din side.

De flotte portrætter kan desuden bruges på sociale medier og i markedsføringsmateriale, hvor de vil udstråle professionalisme og tiltrække ekstra opmærksomhed. Med professionelle portrætter vil du få et mere tillidsvækkende udtryk online på eksempelvis din hjemmeside og sociale medier, og det vil vores erhvervsfotograf rigtig gerne hjælpe dig med.

Personlig tilgang

Hos “Take-A-Look.dk” er vi dedikeret til at levere en service, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger.

Priser fra 695,-

Previous slide
Next slide

Erhvervsfotograf i København med fokus på den høje kvalitet

Hos Take A Look vil vi gerne være din erhvervsfotograf i Købehavn. Vi holder til i hjertet af byen, og vi er derfor altid tæt på dig, der står og mangler en professionel erhvervsfotograf.

Vi kan derfor altid komme forbi din virksomhed i København for at tage gode billeder, ligesom du også altid er velkommen til at besøge vores studie, hvor vi med moderne udstyr kan tage de perfekte billeder for dig.

  • Kvalitetsgaranti

    Engagement i at levere billeder af højeste kvalitet.

  • Personlig tilgang

    Tilpasning af tjenester til hver enkelt kundes unikke behov og præferencer.

  • Professionel service

    Dedikeret kundeservice og opfølgning for at sikre fuld tilfredshed.