Kreativ Fotograf og Make-Up Artist


Han fanger det rigtige øjeblik og det personlige udtryk i billedet.
Hun fremhæver dine smukke træk så du bliver den bedste udgave af dig selv.

Vi arbejder med både virksomheder og private. Vi laver fotosessioner af både kvinder, mænd og børn, og kan hjælpe med at dokumentere fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, familiebegivenheder, koncerter og events.

Hvis du vælger at få taget studiebilleder kommer du i vores flotte, store og lyse fotostudie i Måløv, hvor der er højt til loftet og der er god plads til at være kreativ.
Inden da har vi været i dialog omkring hvilke billeder du ønsker, så fotografen og evt. makeup-artisten er forberedt til at du få en god oplevelse.
Efter fotosessionen vil det være tid til at du sammen med fotografen udvælger de bedste billeder, som efterfølgende bliver behandlet i Lightroom og Photoshop.

Jeg er din fotograf i studiet eller on location. Og jeg er din make-up artist, når du får brug for mig. Sammen er vi et kreativt team, som har et formål – at fange det rigtige øjeblik og det personlige udtryk, og fremhæve din skønhed efter dine ønsker, så du står super skarpt og er den bedste udgave er dig selv!
Vi sørger for god stemning, og er gode til at vejlede i, hvordan du skal stå, så billederne bliver både flotte og naturlige.

Fotografering

Mit navn er Thomas og jeg er fotografen, der kan få det glade smil og glimtet i øjet frem.

Fotografering for mig bliver aldrig bare et job, det er fascinerende at jagte øjeblikket og dokumentere det med mit kamera.
Jeg fotograferer alt hvad der fanger min interesse og jeg prøver altid at være det rette sted, og på rette tid.
Jeg er en meget alsidig fotograf og finder inspirationskilder mange steder. Jeg er en ildsjæl og jeg håber mine billeder afspejler det.

At fange det personlige udtryk i billedet – det er hvad jeg går efter!

Det er fascinerende at fotografere og jeg stræber altid efter at fange det rigtige øjeblik, hvor derefter mit billede kan fortælle historien.

Livet skal dokumenteres og det gør jeg med mit kamera. Jeg fotograferer alt fra produkter,  eksteriør/interiør, firmaevents, koncerter, erhverv, familiebegivenheder, portrætter, børn, modeller til makro og sportbegivenheder.

Jeg arbejder i et studie, men tager selvfølgelig billeder også on location.

Make-up og Styling

Mit navn er Petra og jeg er make-up artist og hårstylist hos Take-A-Look.

Jeg arbejder meget passioneret og bestræber mig altid at fremhæve dine bedste træk, så du bliver en endnu bedre udgave af dig selv. Jeg går meget op i at vejlede dig, og giver step-by-step råd, så du også kan lære hvilken make-up og hårstyling passer til din ansigtsform og alder.
Jeg går meget op i at arbejde med produkter som forbedrer og beskytter selv den mest følsomme hud og en af mine favoritter er Glo Skin Beauty og MiiCosmetics make-up produkter, som indeholder en kraftfuld blanding af vitaminer A, C, E og Green Tea Extract til nærende antioxidant beskyttelse og selvfølgelig er talkum fri! Produkterne testes aldrig på dyr og er PETA godkendt.

Udover skøn make-up artist er også trauma sminkør hos Beredskabsstyrelsen, special effects sminkør, samt underviser i makeup og hårstyling både individuelt og i grupper.