Kreativ Fotograf og Make-Up Artist


Han fanger det rigtige øjeblik og det personlige udtryk i billedet.
Hun fremhæver dine smukke træk så du bliver den bedste udgave af dig selv.

Vi arbejder med både virksomheder og private. Vi laver fotosessioner af både kvinder, mænd og børn, og kan hjælpe med at dokumentere fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, familiebegivenheder, koncerter og events.

Hvis du vælger at få taget studiebilleder kommer du i vores flotte, store og lyse fotostudie i Måløv, hvor der er højt til loftet og der er god plads til at være kreativ.
Inden da har vi været i dialog omkring hvilke billeder du ønsker, så fotografen og evt. makeup-artisten er forberedt til at du få en god oplevelse.
Efter fotosessionen vil det være tid til at du sammen med fotografen udvælger de bedste billeder, som efterfølgende bliver behandlet i Lightroom og Photoshop.

Jeg er din fotograf i studiet eller on location. Og jeg er din make-up artist, når du får brug for mig. Sammen er vi et kreativt team, som har et formål – at fange det rigtige øjeblik og det personlige udtryk, og fremhæve din skønhed efter dine ønsker, så du står super skarpt og er den bedste udgave er dig selv!
Vi sørger for god stemning, og er gode til at vejlede i, hvordan du skal stå, så billederne bliver både flotte og naturlige.

Fotografering

Fotografen hos Take-A-Look kan få det glade smil og glimtet i øjet frem.
Fotografering for ham er aldrig bare et job, det er fascinerende at jagte øjeblikket og dokumentere det med hans kamera.

Han fotograferer alt hvad der fanger hans interesse og prøver altid at være det rette sted, og på rette tid.
En meget alsidig fotograf som finder inspirationskilder mange steder. Fotografen hos Take-A-Look er en ildsjæl og håber på at hans billeder afspejler det.

At fange det personlige udtryk i billedet – det er hvad han går efter!

Det er fascinerende at fotografere og han stræber altid efter at fange det rigtige øjeblik, hvor derefter billederne kan fortælle historien.
Fotografen hos Take-A-Look fotograferer alt fra produkter,  eksteriør/interiør, firmaevents, koncerter, erhverv, familiebegivenheder, portrætter, børn, modeller til makro og sportbegivenheder.

Make-up og Styling

Make-up artisten og hårstylist hos Take-A-Look arbejder meget passioneret og bestræber sig altid at fremhæve dine bedste træk, så du bliver en endnu bedre udgave af dig selv.
Hun går meget op i at vejlede dig, og giver step-by-step råd, så du også kan lære hvilken make-up og hårstyling passer til din ansigtsform og alder.

Make-up artisten går meget op i at arbejde med produkter som forbedrer og beskytter selv den mest følsomme hud og en af mine favoritter er Glo Skin Beauty og MiiCosmetics make-up produkter, som indeholder en kraftfuld blanding af vitaminer A, C, E og Green Tea Extract til nærende antioxidant beskyttelse og selvfølgelig er talkum fri! Produkterne testes aldrig på dyr og er PETA godkendt.

Udover skøn make-up artist er hun også trauma sminkør hos Beredskabsstyrelsen, special effects sminkør, samt underviser i makeup og hårstyling hos Aftenskolen i Fountain House. Petra er ligeledes klinikejer af skønhedsklinikken Take-A-Look klinik på Amager.