Kurser og workshops


Kursus i make-up og selvpleje

Hos Take-A-Look tilbyder vi makeup kurser til private og erhvervskunder (frisører og kosmetologer). Du lærer at lægge alt fra en let og naturlig hverdags makeup til en mere avanceret aften eller fest-makeup. Du lærer også at bruge de forskellige make-up produkter efter hudtype og ansigtsform korrekt.

Kursus i neglebehandling med gel polish

Hos Take-A-Look tilbyder vi gel polish neglekurser til private og erhvervskunder. Du lærer de grundlæggende teknikker i behandling af negle: hvordan de files i form, skånsom pleje af neglebånd og påførelse af gel lak.
Du lærer ligeledes om hvordan du kan forlænge og forstærke dine negle, samt hvordan du korrekt og skånsom aftager gammel gel lak.
Der arbejdes med Bio Sculpture EVO gel polish, som er en vegansk, opløselig gele der både giver styrke, holdbarhed og ikke skader dine negle.

Kursus i hårstyling 

Hos Take-A-Look tilbyder vi hårstyling kurser til private og erhvervskunder. På hårstyling kurset lærer du om forskelige ansigtsformer, og om brug af hårstyling produkter.
Du lærer hvordan du forbereder håret inden opsætning. Du lærer toupering, krøl, bølger, fald, crepethår, sno-og flette teknikker. Du lærer at style hår til brud og gallaopsætninger med inspiration i nye trends. Større håropsætninger med valke og påsætning af løse forlængelse af håret (løse extations).

Workshops i special effects 
Hos Take-A-Look tilbyder vi workshops i SFX til private og erhvervskunder. På workshops i special effekts, lærer du trickseffekter som bruges til film, teater, skade stimulering. Du lærer at lave skudsår, blå mærker, sår og flænger sprængningsskader, forbrændingsskader m.m. Vores workshops er til både nybegynder og øvede.