Skøn Make-up


Fremhæv dine bedste træk!
Ordet make-up kommer fra engelsk og betyder at forbedre.
Man bruger make-up for at forbedre sit udseende eller måske for at skabe et helt nyt look. Men grundlæggende bruger man make-up for at fremhæve sine bedste ansigtstræk.  Men kan en flot lagt make-up gøre den afgørende forskel for hvor skønne vi ser ud? Ja, det kan være medvirkende, men der skal mere til for at vi føler os smukke, for skønheden kommer oftest indefra. Det er vigtigt hvordan vi plejer os selv og hvordan vi plejer vores hud. Make-uppen kan understrege dine bedste træk, men det er også vigtigt at have noget viden om hvilke ansigtsprodukter man vælger at bruge og dernæst hvordan man skal bruge make-up produkterne for at opnå et strålende resultat.

Mineral Make-up Produkter
I mit arbejde som make-up artist bruger jeg kun mineral makeup fra Glo Minerals, CS by Medex, og Mii Cosmetics. Brands som også forhandles her på min shop. Målet med minerals makeup produkter er, at skabe en forskel i huden samtidigt med, at den plejer og beskytter. Alle ingredienser har en farmaceutisk renhedsgrad og de må også anvendes til medicinsk brug. Derefter nedsættes risikoen for irritation af huden. Dernæst er alle produkterne tilført A,C, E vitamin samt grøn te-ekstrakt ud fra ønsket om at tilføre antioxidanter.

Fordelene ved mineral make-up produkter findes i renheden af de mineraler, som anvendes til at skabe foundation, pudder, concealer, blushes, øjenskygger, maskara. Mineraler er fri for talkum, stivelse og parfume som findes typisk i andre traditionelle make-up produkter. Dette alene gør at mineral make-up er et godt produkt for din hud, og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang den anvendes.


Aften Make-Up


En aften make-up er kraftigere i farverne i forhold til dag make-uppen, da det kunstige lys tager ca. 50%-80% af farvernes intensitet, derfor kan farverne ses som mere gråtonede. Derfor skal farverne være mere intense og produktmængden skal være større.
Udover det skal man også tage hensyn til kundens alder og hudtype samt tøjvalg. Der er en gammel regel om, at man enten fremhæver læberne eller øjnene og reglen gælder stadig. Vælger mig smokey eyes f.eks. så ser det pænest ud med diskret lipgloss eller mere afdæmpet læbestift. Hvis man tværtimod vil have knaldrøde læber, så er øjenmake-uppen mere diskret. Det vigtigste er, at man kan få sin kunde til at føle sig godt tilpas, derfor tager jeg altid en snak om det hele inden make-uppen skal pålægges.

Se priser og book din tid her.

Har du lyst til at lære hvordan du lægger lækker og holdbar aften make-up, kan du læse om vores individuel eller gruppe makeup-undervisning her.


Fest Make-Up


En fest make-up skal holde hele natten og man kan have glitrende øjne, lange vipper, og rød læbestift. Her er det også vigtigt at overholde nogle grundlæggende regler om, at make-uppen skal være stilmæssigt korrekt i forhold til hår, tøj, smykker og andet tilbehør. Farverne skal være kraftige og man kan tilføje perlemor, glimmer og markante edderkoppervipper kan gøre effekten af makeuppen endnu større. Til fest make-up vil jeg som regel foreslå at vi laver en prøve-makeup, hvor vi ser på tøjet og håropsætningen samt negle. Det er afgørende for helhedsindtrykket at intet overlades til tilfældighederne.

Se priser og book din tid her.

Har du lyst til at lære hvordan du lægger lækker og holdbar fest make-up, kan du læse om vores individuel eller gruppe makeup-undervisning her.


Brude Make-Up


Brudemake-up er meget individuelt og det er vigtigt at du føler dig i trygge hænder, når du vælger mig som din makeup og hår stylist til din store dag. Vi mødes et par gange inden den store dag, og det er for at finde ud af hvad du ønsker, og i samspil med dig finder vi frem til en brudemake-up og et look, som matcher din kjole, blomster og accessoires. Vi anbefaler enten de gyldne, brune eller rosa nuancer, da det giver det flotteste resultat, når du skal bære enten en hvid eller meget lys brudekjole. Her gælder den gyldne regel også – enten fremhæver vi øjnene eller læberne – ikke begge dele. På den måde opnår man et enkelt og elegant udtryk.
Vi laver en test af både make-up og håropsætningen. Du bliver også guidet omkring hvordan du skal behandle din hud inden brylluppet, da huden er grundpillen i make-uppen. Den skal renses og fugtes, så makeuppen fremstår perfekt på denne store dag.

Se priser og book din tid her.


Konfirmation Make-Up


Hår og make-up spiller en lige så stor rolle som kjolen og accessoires for et flot konfirmationslook.
Make-uppen og håret skal være let og ung. Vi anbefaler en meget naturlig makeup gerne holdt i pastelfarver, som understreger det unge og uskyldige look.
En af de vigtigste ting er at opnå fuldstændig harmoni mellem kjolen, håret og make-uppen. Det fremhæver den unge konfirmands personlighed på den store dag.
Vi anbefaler at vi mødes inden den store dag og tester både makeup og håropsætningen, så vi er helt enige om, hvad du ønsker så du føler dig fuldstændig tryg, når du skal styles til din store dag.

Se priser og book din tid her.


Historisk Make-Up


Har du lyst til en fuldstændig makeover, kan vi sammen tage en magisk rejse i fortiden og skabe en særlig look, som kan være inspireret i 20érne, 40érne, 50érne, 60érne, 70érne og 80érne. En makeover kan være noget for dig eller for hele familien, inden portræt- eller familiebilleder skal tages.
En historisk makeover kan også bruges som en festlig indslag til firmafester og andre events.

Kontakt os på tlf. 22535481 eller mail: info@take-a-look.dk for et uforpligtende møde og et godt tilbud.Se andre porteføljer